TUKAR URL BLOG
Sunday, 7 April 2013 • 00:47 • 1 comments
Assalamualaikum and Hai. Saya just nak informkan kepada awak , awak , awak , awak , awak dan semualah yang saya tukar URL BLOG. Btw, sorry lah ya kalau menyusahkan orang je. -.-" Sebenarnya dah lama nak tukar , tapi baru sekarang kesampaian nak tukar. Dulu fikir macam ermmm nanti-nanti jelah. So, sekarang saja nak tukar sebab rasa macam URL yang lama ni panjang sangat.. Apapun sorry sangat sangat ya kalau menyusahkan. Lepas ni dah tak tukar.. Takpe, at least ada la jugak saya bagi tahu yang saya dah tukar URL. Taklah nanti bila sesiapa yang ada follow blog ni then dia nak click kat url blog ni keluar page not found or what ever lah. So, saya harap sangat yang awak dapat lah follow my new blog or add new url ni ya.. :)) Sebab, nanti apa yang saya post tak keluar dekat dashboard awak. Ingat nak blogwalking semua follower blog, tapi bila saya ada masa nantilah. Lastly, kerjasama anda amat saya hargai and THANKS ! :)))

NEW URL BLOG :
http://i-ezzaen.blogspot.com/

This owner ♥
Thank for coming


Welcome


MAAF SEBAB SAYA TUKAR URL. HARAP AWAK DAPAT FOLLOW OR ADD MY NEW 'URL BLOG'.
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!